Apabila ibu bapa menerima cahaya mata baru, sudah pasti mereka teruja untuk membeli barang-barang seperti baby pants. 

Di dalam artikel ini, kami akan mencadangkan kepada anda 15 pilihan pants dari katalog Bums & Bums dan tips untuk memilih pants yang paling sesuai untuk anak anda.


15 Baby Pants Yang Anda Boleh Dapatkan Untuk Anak Anda

Pada masa sekarang, Bums & Bums menawarkan offer BUY 3 FOR RM45 iaitu anda boleh memilih 3 pants dari cadangan kami dan dapat membelinya dengan harga RM45 sahaja.

Jika anda mahu beli satu sahaja, setiap pants ini berharga RM19.90.


1. LITTLE VEHICLE BLUE SHORT PANTS

baby pants

Cadangan kami pertama adalah pants kanak-kanak yang berwarna biru dan mempunyai cartoon kereta dan motor. 

Ia sesuai bagi anak anda yang suka bermain dengan mainan seperti ini. Kain seluar ini adalah sama dengan kain jeans supaya anak anda akan berasa selesa.


2. FEISTY DINO WHITE SHORT PANTS

baby pants

Bagi anak anda yang suka dinosaur, pants ini sangat sesuai bagi mereka! Terdapat cartoon dinosaur yang berwarna-warni di seluruh seluar ini.

Mereka pasti akan teruja apabila dapat lihat seluar pendek ini dan pasti tidak sabar untuk memakainya.3. SHARK LIGHT BLUE SHORT PANTS

baby pants

Bagi kanak-kanak yang suka binatang jerung, pants yang berwarna biru cair ini sangat bagus untuk mereka.

Cartoon-cartoon jerung akan menarik perhatian mereka dan anda akan berasa sangat senang untuk meminta mereka untuk memakai seluar ini.


4. HECTIC CAR LIGHT INDIGO SHORT PANTS

baby pants

Pants untuk bayi yang seterusnya mempunyai pelbagai warna dan sesuai untuk anak anda untuk memakai apabila anda keluar sekeluarga.

Ia dibuat dari kain yang nipis dan selesa supaya anak anda akan merasa sangat selesa apabila mereka memakai seluar ini.5. ORANGE SHORT PANTS

baby pants

Seluar pendek yang berwarna oren ini dibuat dari kain jeans dan mempunyai saiz dari umur 1 hingga 6 tahun. Kainnya sangat lembut dan akan disukai oleh anak anda.

Terdapat cartoon-cartoon kereta di seluar ini untuk memberi gambaran dan corak yang menarik!6. MOUSE BLUE SHORT PANTS

baby pants

Baby pants seterusnya adalah bertemakan watak Disney yang sangat popular iaitu Mickey Mouse. 

Seluar ini dibuat dari kain cotton 100% untuk memberi tahap keselesaan yang maksimum untuk anak anda. Ia juga senang untuk dipakai dan senang dibasuh.7. MOUSE ORANGE SHORT PANTS

Seluar ini juga sama seperti cadangan kami sebelum ini kerana ia juga bertemakan Mickey Mouse. Namun kali ini pula ia berwarna oren.

Kainnya juga 100% cotton supaya anak anda selesa semasa memakainya.8. DINO BLUE SHORT PANTS

Seluar pendek kanak-kanak seterusnya juga mempunyai cartoon-cartoon dinosaur seperti yang boleh dilihat pada pilihan seluar sebelum ini.

Warna seluar yang biru sesuai untuk dipakai di mana-mana majlis kerana ia sangat cantik dan selesa untuk anak anda.9. YELLOW SHORT PANTS

Jika anak anda suka warna lembut seperti kuning ini, seluar pendek ini sesuai untuk dipakai oleh mereka. Terdapat cartoon-cartoon daun di seluruh seluar supaya ia nampak menarik.

Ia dibuat dari kain jeans dan sangat selesa untuk dipakai.


10. SURF NAVY BLUE SHORT PANTS

baby pants

Seterusnya adalah baby pants yang berwarna biru gelap dan bertemakan surfers dan surfboards. Cartoon-cartoon yang menarik ini sangat cantik.

Terdapat saiz dari umur 1 hingga 6 tahun tertakluk kepada stok.11. ANCHOR DUSTY BLUE SHORT PANTS

Pants kanak-kanak yang ke-11 berwarna biru dan mempunyai cartoon-cartoon sauh di seluruh seluar. Ia sangat menarik dan sesuai untuk kanak-kanak lelaki.

Ia boleh dipakai di mana-mana kerana warnanya yang lembut.12. SUNNY ISLAND NAVY BLUE SHORT PANTS

Seluar ini sangat menarik dan cantik kerana ia bertemakan pulau! Kita boleh cartoon-cartoon seperti pokok kelapa dan matahari.

Ia dibuat dari kain yang nipis dan sangat selesa untuk dipakai di Malaysia yang mempunyai cuaca yang sangat panas.


13. FLAMINGO SHORT PANTS

Jika anak anda suka binatang, seluar pendek ini sangat bagus untuk mereka kerana ia bertemakan binatang flamingo.

Warna seluar juga mengikut tema flamingo yang berwarna merah jambu!14. FLAG NAVY BLUE SHORT PANTS

Seluar yang berwarna biru gelap ini mempunyai saiz dari umur 1 hingga 6 tahun. Ia mempunyai bendera USA dan dibuat dari kain yang nipis.

Kain yang nipis ni membuatkannya senang untuk dipakai dan membolehkan anak anda berasa selesa semasa memakainya.


15. SAILBOAT RED SHORT PANTS

Cadangan kami terakhir adalah seluar budak yang berwarna merah dan mempunyai cartoon-cartoon kapal layar. Warna yang terang ini sesuai untuk kanak-kanak lelaki.

Ia dibuat dari kain yang lembut dan sesuai untuk dipakai dalam waktu jangka lama.


Tips Pemilihan Baby Pants Untuk Anak Anda

 • Buat Kajian Sebelum Membeli
 • Sebelum anda membeli pants untuk baby anda, anda perlu membuat kajian tentang seluar tersebut.

  Antara perkara yang anda perlu kaji adalah kain yang digunakan, warna dan juga tahap keselesaan. Ini supaya tiada masalah untuk anak anda apabila mereka memakainya nanti. • Mencari Promosi
 • Anda juga boleh mencari promosi yang baik apabila mencari seluar untuk bayi anda. Ini supaya anda dapat membeli lebih banyak seluar dengan harga yang lebih murah.

  Antara promosi yang anda boleh jumpa adalah promosi Bums & Bums sekarang yang menawarkan RM45 untuk 3 seluar kanak-kanak.

  Anda boleh membeli pelbagai warna untuk anak anda!

 • Cari Saiz Lebih Besar
 • Tips kami yang terakhir adalah untuk mencari saiz yang lebih besar dari saiz mereka sekarang. Ini supaya mereka dapat memakai dengan lebih lama.

  Jika anda membeli saiz yang kecil atau saiz mereka sekarang, mereka hanya akan dapat memakai seluar itu dengan sekejap sahaja dan anda perlu beli yang baru untuk mereka.


  Kesimpulannya, terdapat banyak baby pants yang anda boleh cari untuk anak anda. 

  Jika anda berminat untuk beli seluar pendek kanak-kanak, anda boleh lihat katalog Bums & Bums untuk dapat tahu dengan lebih lanjut.

  Selain dari baju tidur, Bums & Bums juga menjual baju untuk kanak-kanak seperti Kurta dan kemaja kanak-kanak.


  Klik Di Sini Untuk Dapatkan Baby Pants Anak Anda